Restaurant San Thomas VOF in Amsterdam

Caddy in Purmerend

Caddy

Verzetslaan 3 

1447 XX Purmerend

0299-422049

http://www.caddysdiner.com

Gezellig uit eten in Purmerend

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Caddy in Purmerend ben je aan het juiste adres. Doordat Caddy een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Caddy in Purmerend een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Caddy zijn.

Lees meer over Caddy in Purmerend

Als je opzoek bent naar informatie over Caddy in Purmerend is online erg veel te vinden. Caddy heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Caddy te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Caddy eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Caddy in het mooie Purmerend.

Kom genieten van het beste eten bij Caddy in Purmerend

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Caddy bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Caddy is namelijk het beste restaurant van Purmerend! Caddy heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Caddy gelegen in Purmerend is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Caddy het beste restaurant van Purmerend maakt.

Caddy in Purmerend

Bezoek voor een sfeerimpressie de website van Caddy in Purmerend

Op de website van Caddy in het prachtige Purmerend kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Purmerend, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Caddy is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Contact opnemen met Caddy in Purmerend

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Caddy vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Verzetslaan 3 in Purmerend om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0299-422049 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Caddy zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Caddy zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Caddy open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews bekijken van Caddy in Purmerend

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Caddy kijk dan eens online naar alle reviews die er over Caddy geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Caddy. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Caddy online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Caddy in Purmerend goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Caddy zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Caddy. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Caddy gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Caddy aan de Verzetslaan 3  in Purmerend. Bel 0299-422049 om te reserveren.