Eetcafé naar Huis in Maassluis

Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Café restaurant Blok 4

IJburglaan 500 

1087 BT Amsterdam

020-4954777

www.blok4.com

Gezellig wat eten in Amsterdam

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Café restaurant Blok 4 in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Doordat Café restaurant Blok 4 een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Café restaurant Blok 4 in Amsterdam een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Café restaurant Blok 4 zijn.

Kom meer te weten over Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Als je opzoek bent naar informatie over Café restaurant Blok 4 in Amsterdam is online erg veel te vinden. Café restaurant Blok 4 heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Café restaurant Blok 4 te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Café restaurant Blok 4 eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Café restaurant Blok 4 in het mooie Amsterdam.

Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Kom proeven in het beste Café restaurant Blok 4 van Amsterdam

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Café restaurant Blok 4 bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Café restaurant Blok 4 is namelijk het beste restaurant van Amsterdam! Café restaurant Blok 4 heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Café restaurant Blok 4 gelegen in Amsterdam is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Café restaurant Blok 4 het beste restaurant van Amsterdam maakt.

Contactgegevens van Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Café restaurant Blok 4 vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens IJburglaan 500 in Amsterdam om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 020-4954777 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Café restaurant Blok 4 zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Café restaurant Blok 4 zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Café restaurant Blok 4 open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews online van Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Café restaurant Blok 4 kijk dan eens online naar alle reviews die er over Café restaurant Blok 4 geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Café restaurant Blok 4. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Café restaurant Blok 4 online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Café restaurant Blok 4 in Amsterdam goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Café restaurant Blok 4 zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Café restaurant Blok 4. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Café restaurant Blok 4 gewaardeerd wordt door bezoekers.

Proef de sfeerimpressie op de website van Café restaurant Blok 4 in Amsterdam

Op de website van Café restaurant Blok 4 in het prachtige Amsterdam kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Amsterdam, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Café restaurant Blok 4 is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Café restaurant Blok 4 aan de IJburglaan 500  in Amsterdam. Bel 020-4954777 om te reserveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *