KFC Almere in Almere

Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle

Croissanterie Chez Andre C.V.

Turfkade 14

3231 AR Brielle

181411231

www.chezandre.nl

[email protected]

Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Croissanterie Chez Andre C.V.. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Croissanterie Chez Andre C.V. is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Croissanterie Chez Andre C.V. zeer geschikt. Je kunt bij Croissanterie Chez Andre C.V. zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Brielle een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Brielle

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Brielle, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Brielle is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle

Info over Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle

Om alvast wat informatie in te winnen over Croissanterie Chez Andre C.V. kun je even de webpagina van de brasserie in Brielle bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Croissanterie Chez Andre C.V. je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Croissanterie Chez Andre C.V. kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Brielle terecht. Door het design van het Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Brielle

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Brielle kun je voor dat je gaat lunchen in Brielle alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle

Vind hier de contactgegevens van Croissanterie Chez Andre C.V. aan de Turfkade 14 in Brielle heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 181411231 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina www.chezandre.nl van Croissanterie Chez Andre C.V. kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Croissanterie Chez Andre C.V. geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Brielle vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Croissanterie Chez Andre C.V. te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle vonden

Naast alle informatie van Croissanterie Chez Andre C.V. kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Croissanterie Chez Andre C.V. in Brielle. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Brielle en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Croissanterie Chez Andre C.V. gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Brielle, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Croissanterie Chez Andre C.V. kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Croissanterie Chez Andre C.V. aan de Turfkade 14  in Brielle. Bel 181411231 om te reserveren. Of kom gezellig langs.