Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

croissanterie chez nous in Groningen

croissanterie chez nous

Oostersingel 118

9711 XH Groningen

503186320

www.croissanteriecheznous.eu

[email protected]

Contactgegevens van croissanterie chez nous in Groningen

Vind hier de contactgegevens van croissanterie chez nous aan de Oostersingel 118 in Groningen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 503186320 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina www.croissanteriecheznous.eu van croissanterie chez nous kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat croissanterie chez nous geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Groningen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat croissanterie chez nous te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

croissanterie chez nous in Groningen voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is croissanterie chez nous. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. croissanterie chez nous is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie croissanterie chez nous zeer geschikt. Je kunt bij croissanterie chez nous zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Groningen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

croissanterie chez nous in Groningen

Top brasserie in Groningen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Groningen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Groningen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij croissanterie chez nous in Groningen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Groningen bij croissanterie chez nous

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Groningen kun je voor dat je gaat lunchen in Groningen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of croissanterie chez nous in Groningen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over croissanterie chez nous in Groningen

Om alvast wat informatie in te winnen over croissanterie chez nous kun je even de webpagina van de brasserie in Groningen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat croissanterie chez nous je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij croissanterie chez nous kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Groningen terecht. Door het design van het croissanterie chez nous in Groningen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van croissanterie chez nous in Groningen vinden

Naast alle informatie van croissanterie chez nous kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor croissanterie chez nous in Groningen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Groningen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij croissanterie chez nous gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Groningen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook croissanterie chez nous kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: croissanterie chez nous aan de Oostersingel 118  in Groningen. Bel 503186320 om te reserveren. Of kom gezellig langs.