Chinees Indisch Restaurant Azie in Ijsselstein

eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer

eetcafe / catering ‘t Drummerke

Sambeekseweg 23 

5831 GK Boxmeer

485576551

www.drummerke.nl

[email protected]

Kom genieten in het beste eetcafe / catering ‘t Drummerke van Boxmeer

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij eetcafe / catering ‘t Drummerke bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. eetcafe / catering ‘t Drummerke is namelijk het beste restaurant van Boxmeer! eetcafe / catering ‘t Drummerke heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. eetcafe / catering ‘t Drummerke gelegen in Boxmeer is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat eetcafe / catering ‘t Drummerke het beste restaurant van Boxmeer maakt.

Gezellig wat eten in Boxmeer bij eetcafe / catering ‘t Drummerke

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer ben je aan het juiste adres. Doordat eetcafe / catering ‘t Drummerke een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij eetcafe / catering ‘t Drummerke zijn.

eetcafe / catering 't Drummerke in Boxmeer

Lees de website van eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer

Als je opzoek bent naar informatie over eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer is online erg veel te vinden. eetcafe / catering ‘t Drummerke heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten eetcafe / catering ‘t Drummerke te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of eetcafe / catering ‘t Drummerke eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van eetcafe / catering ‘t Drummerke in het mooie Boxmeer.

Contact opnemen met eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van eetcafe / catering ‘t Drummerke vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Sambeekseweg 23 in Boxmeer om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 485576551 om te reserveren, het email-adres [email protected] en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan eetcafe / catering ‘t Drummerke zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van eetcafe / catering ‘t Drummerke zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat eetcafe / catering ‘t Drummerke open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews van eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij eetcafe / catering ‘t Drummerke kijk dan eens online naar alle reviews die er over eetcafe / catering ‘t Drummerke geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in eetcafe / catering ‘t Drummerke. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over eetcafe / catering ‘t Drummerke online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.eetcafe / catering ‘t Drummerke zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over eetcafe / catering ‘t Drummerke. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe eetcafe / catering ‘t Drummerke gewaardeerd wordt door bezoekers.

Bezoek eetcafe / catering ‘t Drummerke in Boxmeer met hun unieke sfeer!

Op de website van eetcafe / catering ‘t Drummerke in het prachtige Boxmeer kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Boxmeer, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, eetcafe / catering ‘t Drummerke is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: eetcafe / catering ‘t Drummerke aan de Sambeekseweg 23  in Boxmeer. Bel 485576551 om te reserveren.