Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

ELS in Leeuwarden

ELS

Kleine Kerkstraat 41

8911 DL Leeuwarden

582138225

www.e-l-s.nl

[email protected]

Informatie over ELS in Leeuwarden

Om alvast wat informatie in te winnen over ELS kun je even de webpagina van de brasserie in Leeuwarden bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat ELS je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij ELS kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Leeuwarden terecht. Door het design van het ELS in Leeuwarden is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Leeuwarden

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Leeuwarden, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Leeuwarden is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij ELS in Leeuwarden is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

ELS in Leeuwarden om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is ELS. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. ELS is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie ELS zeer geschikt. Je kunt bij ELS zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Leeuwarden een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

ELS in Leeuwarden

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Leeuwarden

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Leeuwarden kun je voor dat je gaat lunchen in Leeuwarden alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of ELS in Leeuwarden voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met ELS in Leeuwarden

Vind hier de contactgegevens van ELS aan de Kleine Kerkstraat 41 in Leeuwarden heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 582138225 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina www.e-l-s.nl van ELS kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat ELS geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Leeuwarden vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat ELS te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van ELS in Leeuwarden vinden

Naast alle informatie van ELS kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor ELS in Leeuwarden. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Leeuwarden en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij ELS gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Leeuwarden, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook ELS kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: ELS aan de Kleine Kerkstraat 41  in Leeuwarden. Bel 582138225 om te reserveren. Of kom gezellig langs.