Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

lizio in Den Haag

lizio

Herenstraat 31

2511cz Den Haag

702130003

www.lizio.nl

[email protected]

Informatie over lizio in Den Haag

Om alvast wat informatie in te winnen over lizio kun je even de webpagina van de brasserie in Den Haag bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat lizio je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij lizio kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Den Haag terecht. Door het design van het lizio in Den Haag is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Den Haag

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Den Haag, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Den Haag is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij lizio in Den Haag is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

lizio in Den Haag om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is lizio. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. lizio is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie lizio zeer geschikt. Je kunt bij lizio zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Den Haag een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

lizio in Den Haag

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Den Haag

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Den Haag kun je voor dat je gaat lunchen in Den Haag alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of lizio in Den Haag voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met lizio in Den Haag

Vind hier de contactgegevens van lizio aan de Herenstraat 31 in Den Haag heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 702130003 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina www.lizio.nl van lizio kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat lizio geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Den Haag vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat lizio te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van lizio in Den Haag vinden

Naast alle informatie van lizio kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor lizio in Den Haag. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Den Haag en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij lizio gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Den Haag, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook lizio kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: lizio aan de Herenstraat 31  in Den Haag. Bel 702130003 om te reserveren. Of kom gezellig langs.