Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Taartenland in Voorhout

Taartenland

Hyacint 119

2215 CT Voorhout

252706299

https://www.taartenland.nl/

[email protected]

Stappen in Voorhout. Kan gezellig bij Taartenland in Voorhout

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Voorhout is dit het geval. Het gezellige Taartenland is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Taartenland. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Taartenland in Voorhout de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met Taartenland in het sfeervolle Voorhout

Als je in contact wil komen met Taartenland kun je via de website een contactformulier invullen, een email [email protected] sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 252706299. Zo kan cafe in Voorhout al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Taartenland. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Taartenland aan de Hyacint 119 in Voorhout. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Voorhout soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Taartenland in Voorhout

Bar in Voorhout voor een leuke avond uit

Naast het café Taartenland in Voorhout. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Taartenland draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Taartenland is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Voorhout wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Voorhout.

Taartenland in Voorhout heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In Taartenland ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Voorhout hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Taartenland een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Taartenland op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Taartenland is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Taartenland in Voorhout.

Reviews online van Taartenland in Voorhout

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Voorhout hebben bezoekers van Taartenland beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Taartenland in Voorhout is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Voorhout gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Taartenland en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Taartenland te maken.

Ook Taartenland bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Taartenland bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Taartenland een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Voorhout. Maar ook om Taartenland voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Taartenland aan de Hyacint 119  in het prachtige Voorhout. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 252706299.