KFC Almere in Almere

The Lunchbox in Enschede

The Lunchbox

Forum 8

7521 PM Enschede

053-4500371

http://www.thelunchbox.nl

The Lunchbox in Enschede om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is The Lunchbox. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. The Lunchbox is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie The Lunchbox zeer geschikt. Je kunt bij The Lunchbox zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Enschede een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Enschede

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Enschede, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Enschede is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij The Lunchbox in Enschede is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

The Lunchbox in Enschede

Info over The Lunchbox in Enschede

Om alvast wat informatie in te winnen over The Lunchbox kun je even de webpagina van de brasserie in Enschede bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat The Lunchbox je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij The Lunchbox kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Enschede terecht. Door het design van het The Lunchbox in Enschede is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Enschede

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Enschede kun je voor dat je gaat lunchen in Enschede alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of The Lunchbox in Enschede voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met The Lunchbox in Enschede

Vind hier de contactgegevens van The Lunchbox aan de Forum 8 in Enschede heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 053-4500371 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina http://www.thelunchbox.nl van The Lunchbox kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat The Lunchbox geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Enschede vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat The Lunchbox te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van The Lunchbox in Enschede vonden

Naast alle informatie van The Lunchbox kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor The Lunchbox in Enschede. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Enschede en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij The Lunchbox gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Enschede, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook The Lunchbox kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: The Lunchbox aan de Forum 8  in Enschede. Bel 053-4500371 om te reserveren. Of kom gezellig langs.