Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Vers Rotterdam in Rotterdam

Vers Rotterdam

Oudedijk 159 A

3061AB Rotterdam

107530533

www.versrotterdam.nl

[email protected]

Contactgegevens van Vers Rotterdam in Rotterdam

Vind hier de contactgegevens van Vers Rotterdam aan de Oudedijk 159 A in Rotterdam heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 107530533 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina www.versrotterdam.nl van Vers Rotterdam kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Vers Rotterdam geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Rotterdam vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Vers Rotterdam te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Vers Rotterdam in Rotterdam voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Vers Rotterdam. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Vers Rotterdam is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Vers Rotterdam zeer geschikt. Je kunt bij Vers Rotterdam zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Rotterdam een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Vers Rotterdam in Rotterdam

Top brasserie in Rotterdam

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Rotterdam, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Rotterdam is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Vers Rotterdam in Rotterdam is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Rotterdam bij Vers Rotterdam

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Rotterdam kun je voor dat je gaat lunchen in Rotterdam alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Vers Rotterdam in Rotterdam voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Vers Rotterdam in Rotterdam

Om alvast wat informatie in te winnen over Vers Rotterdam kun je even de webpagina van de brasserie in Rotterdam bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Vers Rotterdam je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Vers Rotterdam kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Rotterdam terecht. Door het design van het Vers Rotterdam in Rotterdam is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Vers Rotterdam in Rotterdam vinden

Naast alle informatie van Vers Rotterdam kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Vers Rotterdam in Rotterdam. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Rotterdam en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Vers Rotterdam gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Rotterdam, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Vers Rotterdam kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Vers Rotterdam aan de Oudedijk 159 A in Rotterdam. Bel 107530533 om te reserveren. Of kom gezellig langs.