Zo creëer je de ultieme wijn ervaring!

Zo creëer je de ultieme wijn ervaring!

Wijn is één van de meest chique dranken die er gedronken wordt. Voor elk type gelegenheid kan een wijnsoort geserveerd worden. Met wijn kun je dus echt het leven vieren! Als je bekend bent met wijn, dan weet je ook dat je witte wijn het beste kan serveren bij kippenvlees, varkensvlees, lichte gerechten en schaaldieren. Rode wijn kan juist heel goed gecombineerd worden met kalfsvlees en Italiaanse gerechten. Toch zijn er mensen die net in de wijn-scene komen en op de juiste manier aan wijn geïntroduceerd moeten worden. Ben jij nog niet heel bekend met wijn? En wil je de ultieme wijn ervaring hebben? In dit artikel zullen wij je vertellen hoe je dit voor elkaar kunt krijgen!

Glazen van topkwaliteit 

Voordat wijn überhaupt gedronken kan worden, is het belangrijk om de glazen te hebben waar je het in kunt schenken. Het kiezen van kristalheldere glazen van topkwaliteit kan bijdragen aan de ultieme wijn ervaring. Heb jij geen idee in welke richting je kunt kijken voor goede wijnglazen? Dan kunnen wij je de Spiegelau Definition glazen aanraden. Deze glazen hebben een statige ronding en chique uitstraling. De wijnglazen collectie van de Spiegelau Definition zijn gemaakt van kristalglas. Hierdoor zijn de glazen lekker dun en ondanks ze dun zijn, zijn ze wel erg sterk. Wat ook goed is om te weten is dat deze kristalglazen duurzaam zijn, maar ook schitteren vanwege de helderheid. 

Overheerlijke wijn 

In de Spiegelau Definition glazen moet natuurlijk ook wijn van kwaliteit geschonken worden. Hier kun je met Bernardus wijn niet misgaan. De druiven van deze wijn zijn namelijk met de hand geplukt uit de estate wijngaarden of partner wijngaarden. Uiteraard gebeurd dit tijdens de oogstseizoenen, omdat de suikers en tannines dan in perfecte evenwicht zijn en zo voortreffelijke wijnen opleveren. Echte wijnliefhebbers weten dat het oogstseizoen voor deze wijnen veel tijd in beslag nemen, omdat de klimaten tussen de wijngaarden verschillen. Dit proces begint tegen eind augustus en loopt door eind november. Er zijn verschillende soorten wijnen die bij Bernardus te vinden zijn, zoals: witte- en rode wijn, maar er ook rosé wijnen. Er is voor een ieder dus wat wils. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, hoef je alleen je glas in te schenken, comfortabel op de bank te gaan zitten en te genieten van de vibrante smaak van de wijn. 

In het kort, bij het drinken van wijn kun je de ultieme ervaring hebben met de perfecte glazen en wijn. Spiegelau Definition glazen voldoen aan alle eisen en gaan goed samen met Bernardus wijn. Een betere ervaring dan dit is er niet.