KFC Almere in Almere

Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden

Bakkerij-Lunchroom t Bölke

Kaupmanshof 11

5988 BD Helden

773071426

Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Bakkerij-Lunchroom t Bölke. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Bakkerij-Lunchroom t Bölke is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Bakkerij-Lunchroom t Bölke zeer geschikt. Je kunt bij Bakkerij-Lunchroom t Bölke zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Helden een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Helden

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Helden, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Helden is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden

Info over Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden

Om alvast wat informatie in te winnen over Bakkerij-Lunchroom t Bölke kun je even de webpagina van de brasserie in Helden bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Bakkerij-Lunchroom t Bölke je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Bakkerij-Lunchroom t Bölke kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Helden terecht. Door het design van het Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Helden

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Helden kun je voor dat je gaat lunchen in Helden alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden

Vind hier de contactgegevens van Bakkerij-Lunchroom t Bölke aan de Kaupmanshof 11 in Helden heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 773071426 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Bakkerij-Lunchroom t Bölke kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Bakkerij-Lunchroom t Bölke geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Helden vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Bakkerij-Lunchroom t Bölke te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden vonden

Naast alle informatie van Bakkerij-Lunchroom t Bölke kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Bakkerij-Lunchroom t Bölke in Helden. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Helden en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Bakkerij-Lunchroom t Bölke gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Helden, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Bakkerij-Lunchroom t Bölke kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Bakkerij-Lunchroom t Bölke aan de Kaupmanshof 11  in Helden. Bel 773071426 om te reserveren. Of kom gezellig langs.