Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Balls Pool & Snooker in Eindhoven

Balls Pool & Snooker

Hortensiastraat 4

5644 KP Eindhoven

040-2125789

Voor een gezellige avond in Eindhoven: Balls Pool & Snooker in Eindhoven

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Eindhoven is dit het geval. Het gezellige Balls Pool & Snooker is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Balls Pool & Snooker. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Balls Pool & Snooker in Eindhoven de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Eindhoven voor een gezellig avondje uit

Naast het café Balls Pool & Snooker in Eindhoven. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Balls Pool & Snooker draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Balls Pool & Snooker is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Eindhoven wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Eindhoven.

Balls Pool & Snooker in Eindhoven

Balls Pool & Snooker in Eindhoven heeft voor elk wat wils!

In Balls Pool & Snooker ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Eindhoven hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Balls Pool & Snooker een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Balls Pool & Snooker op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Balls Pool & Snooker is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Balls Pool & Snooker in Eindhoven.

Contactgegevens van Balls Pool & Snooker in het mooie Eindhoven

Als je in contact wil komen met Balls Pool & Snooker kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 040-2125789. Zo kan cafe in Eindhoven al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Balls Pool & Snooker. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Balls Pool & Snooker aan de Hortensiastraat 4 in Eindhoven. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Eindhoven soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Balls Pool & Snooker in Eindhoven

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Eindhoven hebben bezoekers van Balls Pool & Snooker beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Balls Pool & Snooker in Eindhoven is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Eindhoven gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Balls Pool & Snooker en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Balls Pool & Snooker te maken.

Ook Balls Pool & Snooker bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Balls Pool & Snooker bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Balls Pool & Snooker een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Eindhoven. Maar ook om Balls Pool & Snooker voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Balls Pool & Snooker aan de Hortensiastraat 4  in het prachtige Eindhoven. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 040-2125789.