Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Bar Gezellig in Bergen

Bar Gezellig

Plein 25

1861 JX Bergen

619184148

Stappen in Bergen. Kan gezellig bij Bar Gezellig in Bergen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bergen is dit het geval. Het gezellige Bar Gezellig is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Bar Gezellig. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Bar Gezellig in Bergen de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met Bar Gezellig in het sfeervolle Bergen

Als je in contact wil komen met Bar Gezellig kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 619184148. Zo kan cafe in Bergen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Bar Gezellig. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Bar Gezellig aan de Plein 25 in Bergen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bergen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Bar Gezellig in Bergen

Bar in Bergen voor een leuke avond uit

Naast het café Bar Gezellig in Bergen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Bar Gezellig draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Bar Gezellig is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bergen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bergen.

Bar Gezellig in Bergen heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In Bar Gezellig ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bergen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Bar Gezellig een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Bar Gezellig op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Bar Gezellig is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Bar Gezellig in Bergen.

Reviews online van Bar Gezellig in Bergen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bergen hebben bezoekers van Bar Gezellig beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Bar Gezellig in Bergen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bergen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Bar Gezellig en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Bar Gezellig te maken.

Ook Bar Gezellig bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Bar Gezellig bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Bar Gezellig een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bergen. Maar ook om Bar Gezellig voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Bar Gezellig aan de Plein 25  in het prachtige Bergen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 619184148.