Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen

Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF

Herenstraat 8

7776 AJ Slagharen

0523-681130

Voor een gezellige avond in Slagharen: Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Slagharen is dit het geval. Het gezellige Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Slagharen voor een gezellig avondje uit

Naast het café Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Slagharen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Slagharen.

Bar-Zaal-Restaurant

Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen heeft voor elk wat wils!

In Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Slagharen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen.

Contactgegevens van Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in het mooie Slagharen

Als je in contact wil komen met Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0523-681130. Zo kan cafe in Slagharen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF aan de Herenstraat 8 in Slagharen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Slagharen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Slagharen hebben bezoekers van Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF in Slagharen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Slagharen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF te maken.

Ook Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Slagharen. Maar ook om Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Bar-Zaal-Restaurant “id Gevulden Pot” VOF aan de Herenstraat 8  in het prachtige Slagharen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0523-681130.