Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Batavia VOF in Wormer

Batavia VOF

Veerdijk 39

1531 MS Wormer

075-6284913

Batavia VOF in Wormer heeft voor elk wat wils!

In Batavia VOF ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Wormer hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Batavia VOF een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Batavia VOF op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Batavia VOF is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Batavia VOF in Wormer.

Voor een avond stappen in Wormer ga je naar Batavia VOF in Wormer

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Wormer is dit het geval. Het gezellige Batavia VOF is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Batavia VOF. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Batavia VOF in Wormer de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Wormer voor een leuk avondje uit

Naast het café Batavia VOF in Wormer. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Batavia VOF draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Batavia VOF is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Wormer wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Wormer.

Batavia VOF in Wormer

Contact opnemen met Batavia VOF in het mooie Wormer

Als je in contact wil komen met Batavia VOF kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 075-6284913. Zo kan cafe in Wormer al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Batavia VOF. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Batavia VOF aan de Veerdijk 39 in Wormer. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Wormer soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Batavia VOF in Wormer

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Wormer hebben bezoekers van Batavia VOF beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Batavia VOF in het mooie Wormer is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Wormer gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Batavia VOF en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Batavia VOF te maken.

Ook Batavia VOF bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Batavia VOF bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Batavia VOF een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Wormer. Maar ook om Batavia VOF voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Batavia VOF aan de Veerdijk 39  in het prachtige Wormer. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 075-6284913.