Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

Bestel MËr in Valkenburg

Bestel MËr

Berkelstraat 6

6301 CC Valkenburg

Contact met Bestel MËr in het mooie Valkenburg

Als je in contact wil komen met Bestel MËr kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen . Zo kan cafe in Valkenburg al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Bestel MËr. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Bestel MËr aan de Berkelstraat 6 in Valkenburg. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Valkenburg soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Valkenburg? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar Bestel MËr.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Valkenburg is dit het geval. Het gezellige Bestel MËr is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Bestel MËr. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Bestel MËr in Valkenburg de gezelligheid op komen zoeken.

Bar Bestel MËr in Valkenburg voor een gezellig avond

Naast het café Bestel MËr in Valkenburg. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Bestel MËr draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Bestel MËr is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Valkenburg wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Valkenburg.

Bestel MËr in Valkenburg

Reviews over Bestel MËr in Valkenburg lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Valkenburg hebben bezoekers van Bestel MËr beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Bestel MËr in Valkenburg is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Valkenburg gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Bestel MËr en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Bestel MËr te maken.

Ook Bestel MËr bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Bestel MËr bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Bestel MËr een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Valkenburg. Maar ook om Bestel MËr voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Bestel MËr in Valkenburg heeft voor elk wat leuks!

In Bestel MËr ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Valkenburg hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Bestel MËr een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Bestel MËr op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Bestel MËr is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Bestel MËr in Valkenburg.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Bestel MËr aan de Berkelstraat 6  in het prachtige Valkenburg. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: .