Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

Bij Trix in Uithuizermeeden

Bij Trix

Schapeweg 15

9982 BA Uithuizermeeden

595415140

Reviews online lezen of zelf schrijven over Bij Trix in Uithuizermeeden

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Uithuizermeeden hebben bezoekers van Bij Trix beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Bij Trix in Uithuizermeeden is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Uithuizermeeden gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Bij Trix en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Bij Trix te maken.

Ook Bij Trix bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Bij Trix bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Bij Trix een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Uithuizermeeden. Maar ook om Bij Trix voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Uithuizermeeden: Bij Trix in Uithuizermeeden

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Uithuizermeeden is dit het geval. Het gezellige Bij Trix is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Bij Trix. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Bij Trix in Uithuizermeeden de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Uithuizermeeden

Naast het café Bij Trix in Uithuizermeeden. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Bij Trix draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Bij Trix is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Uithuizermeeden wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Uithuizermeeden.

Bij Trix in Uithuizermeeden

Bij Trix in Uithuizermeeden heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In Bij Trix ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Uithuizermeeden hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Bij Trix een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Bij Trix op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Bij Trix is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Bij Trix in Uithuizermeeden.

Contactgegevens van Bij Trix in het leuke Uithuizermeeden

Als je in contact wil komen met Bij Trix kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 595415140. Zo kan cafe in Uithuizermeeden al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Bij Trix. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Bij Trix aan de Schapeweg 15 in Uithuizermeeden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Uithuizermeeden soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Bij Trix aan de Schapeweg 15  in het prachtige Uithuizermeeden. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 595415140.