Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Brasserie De Barrage in Heikant

Brasserie De Barrage

Vylainlaan 30

4566 AW Heikant

0114-316429

Informatie over Brasserie De Barrage in Heikant

Om alvast wat informatie in te winnen over Brasserie De Barrage kun je even de webpagina van de brasserie in Heikant bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Brasserie De Barrage je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Brasserie De Barrage kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Heikant terecht. Door het design van het Brasserie De Barrage in Heikant is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Heikant

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Heikant, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Heikant is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Brasserie De Barrage in Heikant is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Brasserie De Barrage in Heikant om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Brasserie De Barrage. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Brasserie De Barrage is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Brasserie De Barrage zeer geschikt. Je kunt bij Brasserie De Barrage zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Heikant een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Brasserie De Barrage in Heikant

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Heikant

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Heikant kun je voor dat je gaat lunchen in Heikant alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Brasserie De Barrage in Heikant voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Brasserie De Barrage in Heikant

Vind hier de contactgegevens van Brasserie De Barrage aan de Vylainlaan 30 in Heikant heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0114-316429 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Brasserie De Barrage kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Brasserie De Barrage geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Heikant vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Brasserie De Barrage te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Brasserie De Barrage in Heikant vinden

Naast alle informatie van Brasserie De Barrage kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Brasserie De Barrage in Heikant. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Heikant en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Brasserie De Barrage gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Heikant, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Brasserie De Barrage kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Brasserie De Barrage aan de Vylainlaan 30  in Heikant. Bel 0114-316429 om te reserveren. Of kom gezellig langs.