KFC Almere in Almere

Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau

Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder

Sint Annaplein 15

5111 CA Baarle Nassau

135078832

Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder zeer geschikt. Je kunt bij Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Baarle Nassau een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Baarle Nassau

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Baarle Nassau, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Baarle Nassau is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau

Info over Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau

Om alvast wat informatie in te winnen over Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder kun je even de webpagina van de brasserie in Baarle Nassau bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Baarle Nassau terecht. Door het design van het Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Baarle Nassau

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Baarle Nassau kun je voor dat je gaat lunchen in Baarle Nassau alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau

Vind hier de contactgegevens van Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder aan de Sint Annaplein 15 in Baarle Nassau heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 135078832 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Baarle Nassau vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau vonden

Naast alle informatie van Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder in Baarle Nassau. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Baarle Nassau en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Baarle Nassau, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Brasserie-Lunchroom De Groene Vlinder aan de Sint Annaplein 15  in Baarle Nassau. Bel 135078832 om te reserveren. Of kom gezellig langs.