KFC Almere in Almere

Bread and butter in Tiel

Bread and butter

Hoogeindsestraat 6

4001 AB Tiel

344616667

Bread and butter in Tiel om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Bread and butter. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Bread and butter is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Bread and butter zeer geschikt. Je kunt bij Bread and butter zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Tiel een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Tiel

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Tiel, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Tiel is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Bread and butter in Tiel is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Bread and butter in Tiel

Info over Bread and butter in Tiel

Om alvast wat informatie in te winnen over Bread and butter kun je even de webpagina van de brasserie in Tiel bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Bread and butter je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Bread and butter kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Tiel terecht. Door het design van het Bread and butter in Tiel is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Tiel

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Tiel kun je voor dat je gaat lunchen in Tiel alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Bread and butter in Tiel voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Bread and butter in Tiel

Vind hier de contactgegevens van Bread and butter aan de Hoogeindsestraat 6 in Tiel heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 344616667 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Bread and butter kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Bread and butter geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Tiel vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Bread and butter te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Bread and butter in Tiel vonden

Naast alle informatie van Bread and butter kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Bread and butter in Tiel. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Tiel en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Bread and butter gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Tiel, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Bread and butter kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Bread and butter aan de Hoogeindsestraat 6  in Tiel. Bel 344616667 om te reserveren. Of kom gezellig langs.