Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Breaktime in Veldhoven

Breaktime

Meiveld 164

5501 KH Veldhoven

040-2553315

Contactgegevens van Breaktime in Veldhoven

Vind hier de contactgegevens van Breaktime aan de Meiveld 164 in Veldhoven heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 040-2553315 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Breaktime kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Breaktime geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Veldhoven vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Breaktime te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Breaktime in Veldhoven voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Breaktime. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Breaktime is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Breaktime zeer geschikt. Je kunt bij Breaktime zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Veldhoven een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Breaktime in Veldhoven

Top brasserie in Veldhoven

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Veldhoven, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Veldhoven is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Breaktime in Veldhoven is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Veldhoven bij Breaktime

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Veldhoven kun je voor dat je gaat lunchen in Veldhoven alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Breaktime in Veldhoven voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Breaktime in Veldhoven

Om alvast wat informatie in te winnen over Breaktime kun je even de webpagina van de brasserie in Veldhoven bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Breaktime je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Breaktime kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Veldhoven terecht. Door het design van het Breaktime in Veldhoven is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Breaktime in Veldhoven vinden

Naast alle informatie van Breaktime kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Breaktime in Veldhoven. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Veldhoven en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Breaktime gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Veldhoven, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Breaktime kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Breaktime aan de Meiveld 164  in Veldhoven. Bel 040-2553315 om te reserveren. Of kom gezellig langs.