Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ Braaf in Bergschenhoek

CafÈ Braaf

de Kruin 27

2661 DJ Bergschenhoek

108889381

Gezelligheid in Bergschenhoek. Denk eens aan CafÈ Braaf in Bergschenhoek

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bergschenhoek is dit het geval. Het gezellige CafÈ Braaf is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Braaf. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Braaf in Bergschenhoek de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ Braaf in Bergschenhoek heeft ruim assortiment!

In CafÈ Braaf ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bergschenhoek hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Braaf een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Braaf op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Braaf is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Braaf in Bergschenhoek.

Bar in Bergschenhoek voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ Braaf in Bergschenhoek. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Braaf draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Braaf is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bergschenhoek wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bergschenhoek.

CafÈ Braaf in Bergschenhoek

 

Contact met CafÈ Braaf in het leuke Bergschenhoek

Als je in contact wil komen met CafÈ Braaf kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 108889381. Zo kan cafe in Bergschenhoek al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Braaf. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Braaf aan de de Kruin 27 in Bergschenhoek. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bergschenhoek soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ Braaf in Bergschenhoek

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bergschenhoek hebben bezoekers van CafÈ Braaf beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Braaf in Bergschenhoek is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bergschenhoek gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Braaf en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Braaf te maken.

Ook CafÈ Braaf bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Braaf bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Braaf een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bergschenhoek. Maar ook om CafÈ Braaf voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Braaf aan de de Kruin 27  in het prachtige Bergschenhoek. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 108889381.