Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

CafÈ Cheers in Sneek

CafÈ Cheers

Prins Hendrikkade 18

8601 CB Sneek

515412793

Reviews online lezen of zelf schrijven over CafÈ Cheers in Sneek

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Sneek hebben bezoekers van CafÈ Cheers beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Cheers in Sneek is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Sneek gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Cheers en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Cheers te maken.

Ook CafÈ Cheers bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Cheers bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Cheers een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Sneek. Maar ook om CafÈ Cheers voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Sneek: CafÈ Cheers in Sneek

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Sneek is dit het geval. Het gezellige CafÈ Cheers is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Cheers. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Cheers in Sneek de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Sneek

Naast het café CafÈ Cheers in Sneek. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Cheers draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Cheers is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Sneek wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Sneek.

CafÈ Cheers in Sneek

CafÈ Cheers in Sneek heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In CafÈ Cheers ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Sneek hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Cheers een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Cheers op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Cheers is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Cheers in Sneek.

Contactgegevens van CafÈ Cheers in het leuke Sneek

Als je in contact wil komen met CafÈ Cheers kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 515412793. Zo kan cafe in Sneek al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Cheers. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Cheers aan de Prins Hendrikkade 18 in Sneek. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Sneek soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Cheers aan de Prins Hendrikkade 18  in het prachtige Sneek. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 515412793.