Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

CafÈ De Brink in Den Ham

CafÈ De Brink

Brink 11

7683 BP Den Ham

546673272

Stappen in Den Ham. Kan gezellig bij CafÈ De Brink in Den Ham

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Den Ham is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Brink is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Brink. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Brink in Den Ham de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met CafÈ De Brink in het sfeervolle Den Ham

Als je in contact wil komen met CafÈ De Brink kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 546673272. Zo kan cafe in Den Ham al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Brink. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Brink aan de Brink 11 in Den Ham. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Den Ham soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

CafÈ De Brink in Den Ham

Bar in Den Ham voor een leuke avond uit

Naast het café CafÈ De Brink in Den Ham. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Brink draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Brink is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Den Ham wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Den Ham.

CafÈ De Brink in Den Ham heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In CafÈ De Brink ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Den Ham hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Brink een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Brink op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Brink is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Brink in Den Ham.

Reviews online van CafÈ De Brink in Den Ham

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Den Ham hebben bezoekers van CafÈ De Brink beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Brink in Den Ham is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Den Ham gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Brink en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Brink te maken.

Ook CafÈ De Brink bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Brink bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Brink een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Den Ham. Maar ook om CafÈ De Brink voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Brink aan de Brink 11  in het prachtige Den Ham. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 546673272.