Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

CafÈ De Egelantier in Hengelo

CafÈ De Egelantier

Spalstraat 44

7255 AD Hengelo

575463778

CafÈ De Egelantier in Hengelo heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In CafÈ De Egelantier ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Hengelo hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Egelantier een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Egelantier op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Egelantier is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Egelantier in Hengelo.

Gezellige avond in Hengelo. Kan bij CafÈ De Egelantier in Hengelo

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Hengelo is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Egelantier is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Egelantier. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Egelantier in Hengelo de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Hengelo gezellig avondje uit

Naast het café CafÈ De Egelantier in Hengelo. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Egelantier draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Egelantier is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Hengelo wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Hengelo.

CafÈ De Egelantier in Hengelo

Reviews online te lezen of schrijven van CafÈ De Egelantier in Hengelo

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Hengelo hebben bezoekers van CafÈ De Egelantier beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Egelantier in Hengelo is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Hengelo gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Egelantier en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Egelantier te maken.

Ook CafÈ De Egelantier bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Egelantier bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Egelantier een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Hengelo. Maar ook om CafÈ De Egelantier voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van CafÈ De Egelantier in het prachtige Hengelo

Als je in contact wil komen met CafÈ De Egelantier kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 575463778. Zo kan cafe in Hengelo al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Egelantier. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Egelantier aan de Spalstraat 44 in Hengelo. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Hengelo soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Egelantier aan de Spalstraat 44  in het prachtige Hengelo. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 575463778.