Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide

CafÈ de Heide Hoeke

Bjirkewei 111

9287 LC Twijzelerheide

0511-443113

CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide heeft voor elk wat wils!

In CafÈ de Heide Hoeke ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Twijzelerheide hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ de Heide Hoeke een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ de Heide Hoeke op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ de Heide Hoeke is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide.

Voor een avond stappen in Twijzelerheide ga je naar CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Twijzelerheide is dit het geval. Het gezellige CafÈ de Heide Hoeke is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ de Heide Hoeke. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Twijzelerheide voor een leuk avondje uit

Naast het café CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ de Heide Hoeke draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ de Heide Hoeke is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Twijzelerheide wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Twijzelerheide.

CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide

Contact opnemen met CafÈ de Heide Hoeke in het mooie Twijzelerheide

Als je in contact wil komen met CafÈ de Heide Hoeke kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0511-443113. Zo kan cafe in Twijzelerheide al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ de Heide Hoeke. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ de Heide Hoeke aan de Bjirkewei 111 in Twijzelerheide. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Twijzelerheide soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van CafÈ de Heide Hoeke in Twijzelerheide

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Twijzelerheide hebben bezoekers van CafÈ de Heide Hoeke beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ de Heide Hoeke in het mooie Twijzelerheide is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Twijzelerheide gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ de Heide Hoeke en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ de Heide Hoeke te maken.

Ook CafÈ de Heide Hoeke bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ de Heide Hoeke bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ de Heide Hoeke een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Twijzelerheide. Maar ook om CafÈ de Heide Hoeke voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ de Heide Hoeke aan de Bjirkewei 111  in het prachtige Twijzelerheide. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0511-443113.