Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ De Herberg in Dongen

CafÈ De Herberg

Tramstraat 66

5104 GM Dongen

162314809

Gezelligheid in Dongen. Denk eens aan CafÈ De Herberg in Dongen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Dongen is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Herberg is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Herberg. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Herberg in Dongen de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ De Herberg in Dongen heeft ruim assortiment!

In CafÈ De Herberg ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Dongen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Herberg een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Herberg op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Herberg is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Herberg in Dongen.

Bar in Dongen voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ De Herberg in Dongen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Herberg draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Herberg is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Dongen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Dongen.

CafÈ De Herberg in Dongen

 

Contact met CafÈ De Herberg in het leuke Dongen

Als je in contact wil komen met CafÈ De Herberg kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 162314809. Zo kan cafe in Dongen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Herberg. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Herberg aan de Tramstraat 66 in Dongen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Dongen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ De Herberg in Dongen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Dongen hebben bezoekers van CafÈ De Herberg beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Herberg in Dongen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Dongen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Herberg en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Herberg te maken.

Ook CafÈ De Herberg bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Herberg bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Herberg een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Dongen. Maar ook om CafÈ De Herberg voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Herberg aan de Tramstraat 66  in het prachtige Dongen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 162314809.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *