Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ de Hoeskamer in Beesel

CafÈ de Hoeskamer

Markt 5

5954 BH Beesel

774762665

Gezelligheid in Beesel. Denk eens aan CafÈ de Hoeskamer in Beesel

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Beesel is dit het geval. Het gezellige CafÈ de Hoeskamer is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ de Hoeskamer. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ de Hoeskamer in Beesel de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ de Hoeskamer in Beesel heeft ruim assortiment!

In CafÈ de Hoeskamer ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Beesel hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ de Hoeskamer een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ de Hoeskamer op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ de Hoeskamer is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ de Hoeskamer in Beesel.

Bar in Beesel voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ de Hoeskamer in Beesel. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ de Hoeskamer draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ de Hoeskamer is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Beesel wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Beesel.

CafÈ de Hoeskamer in Beesel

 

Contact met CafÈ de Hoeskamer in het leuke Beesel

Als je in contact wil komen met CafÈ de Hoeskamer kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 774762665. Zo kan cafe in Beesel al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ de Hoeskamer. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ de Hoeskamer aan de Markt 5 in Beesel. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Beesel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ de Hoeskamer in Beesel

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Beesel hebben bezoekers van CafÈ de Hoeskamer beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ de Hoeskamer in Beesel is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Beesel gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ de Hoeskamer en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ de Hoeskamer te maken.

Ook CafÈ de Hoeskamer bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ de Hoeskamer bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ de Hoeskamer een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Beesel. Maar ook om CafÈ de Hoeskamer voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ de Hoeskamer aan de Markt 5  in het prachtige Beesel. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 774762665.