Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

CafÈ De Kling in Brunssum

CafÈ De Kling

Merkelbeekerstraat 75

6441 KK Brunssum

455252509

CafÈ De Kling in Brunssum heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In CafÈ De Kling ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Brunssum hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Kling een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Kling op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Kling is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Kling in Brunssum.

Gezellige avond in Brunssum. Kan bij CafÈ De Kling in Brunssum

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Brunssum is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Kling is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Kling. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Kling in Brunssum de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Brunssum gezellig avondje uit

Naast het café CafÈ De Kling in Brunssum. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Kling draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Kling is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Brunssum wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Brunssum.

CafÈ De Kling in Brunssum

Reviews online te lezen of schrijven van CafÈ De Kling in Brunssum

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Brunssum hebben bezoekers van CafÈ De Kling beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Kling in Brunssum is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Brunssum gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Kling en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Kling te maken.

Ook CafÈ De Kling bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Kling bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Kling een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Brunssum. Maar ook om CafÈ De Kling voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van CafÈ De Kling in het prachtige Brunssum

Als je in contact wil komen met CafÈ De Kling kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 455252509. Zo kan cafe in Brunssum al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Kling. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Kling aan de Merkelbeekerstraat 75 in Brunssum. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Brunssum soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Kling aan de Merkelbeekerstraat 75  in het prachtige Brunssum. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 455252509.