Contactgegevens van Microbar in Weert

Cafe De Nabber in Beringe

Cafe De Nabber

Kanaalstraat 94

5986 AH Beringe

773060152

Gezelligheid in Beringe. Denk eens aan Cafe De Nabber in Beringe

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Beringe is dit het geval. Het gezellige Cafe De Nabber is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Nabber. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Nabber in Beringe de gezelligheid op komen zoeken.

Cafe De Nabber in Beringe heeft ruim assortiment!

In Cafe De Nabber ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Beringe hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Nabber een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Nabber op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Nabber is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Nabber in Beringe.

Bar in Beringe voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café Cafe De Nabber in Beringe. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Nabber draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Nabber is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Beringe wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Beringe.

Cafe De Nabber in Beringe

 

Contact met Cafe De Nabber in het leuke Beringe

Als je in contact wil komen met Cafe De Nabber kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 773060152. Zo kan cafe in Beringe al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Nabber. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Nabber aan de Kanaalstraat 94 in Beringe. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Beringe soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over Cafe De Nabber in Beringe

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Beringe hebben bezoekers van Cafe De Nabber beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Nabber in Beringe is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Beringe gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Nabber en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Nabber te maken.

Ook Cafe De Nabber bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Nabber bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Nabber een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Beringe. Maar ook om Cafe De Nabber voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Nabber aan de Kanaalstraat 94  in het prachtige Beringe. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 773060152.