Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Cafe De Poppenkast in Maassluis

Cafe De Poppenkast

Mesdaglaan 229

3141 HE Maassluis

010-5915971

Cafe De Poppenkast in Maassluis heeft voor elk wat wils!

In Cafe De Poppenkast ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Maassluis hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Poppenkast een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Poppenkast op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Poppenkast is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Poppenkast in Maassluis.

Voor een avond stappen in Maassluis ga je naar Cafe De Poppenkast in Maassluis

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Maassluis is dit het geval. Het gezellige Cafe De Poppenkast is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Poppenkast. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Poppenkast in Maassluis de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Maassluis voor een leuk avondje uit

Naast het café Cafe De Poppenkast in Maassluis. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Poppenkast draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Poppenkast is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Maassluis wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Maassluis.

Cafe De Poppenkast in Maassluis

Contact opnemen met Cafe De Poppenkast in het mooie Maassluis

Als je in contact wil komen met Cafe De Poppenkast kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 010-5915971. Zo kan cafe in Maassluis al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Poppenkast. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Poppenkast aan de Mesdaglaan 229 in Maassluis. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Maassluis soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Cafe De Poppenkast in Maassluis

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Maassluis hebben bezoekers van Cafe De Poppenkast beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Poppenkast in het mooie Maassluis is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Maassluis gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Poppenkast en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Poppenkast te maken.

Ook Cafe De Poppenkast bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Poppenkast bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Poppenkast een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Maassluis. Maar ook om Cafe De Poppenkast voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Poppenkast aan de Mesdaglaan 229  in het prachtige Maassluis. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 010-5915971.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *