Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

CafÈ De Waag in Nietap

CafÈ De Waag

J.P. Santeeweg 15

9312 PB Nietap

594512563

Reviews online lezen of zelf schrijven over CafÈ De Waag in Nietap

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Nietap hebben bezoekers van CafÈ De Waag beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Waag in Nietap is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Nietap gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Waag en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Waag te maken.

Ook CafÈ De Waag bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Waag bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Waag een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Nietap. Maar ook om CafÈ De Waag voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Nietap: CafÈ De Waag in Nietap

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Nietap is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Waag is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Waag. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Waag in Nietap de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Nietap

Naast het café CafÈ De Waag in Nietap. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Waag draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Waag is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Nietap wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Nietap.

CafÈ De Waag in Nietap

CafÈ De Waag in Nietap heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In CafÈ De Waag ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Nietap hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Waag een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Waag op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Waag is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Waag in Nietap.

Contactgegevens van CafÈ De Waag in het leuke Nietap

Als je in contact wil komen met CafÈ De Waag kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 594512563. Zo kan cafe in Nietap al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Waag. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Waag aan de J.P. Santeeweg 15 in Nietap. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Nietap soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Waag aan de J.P. Santeeweg 15  in het prachtige Nietap. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 594512563.