Contactgegevens van Microbar in Weert

Cafe De Wiekslag in Hoevelaken

Cafe De Wiekslag

De Wiekslag 13

3871 AR Hoevelaken

332534583

Gezelligheid in Hoevelaken. Denk eens aan Cafe De Wiekslag in Hoevelaken

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Hoevelaken is dit het geval. Het gezellige Cafe De Wiekslag is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Wiekslag. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Wiekslag in Hoevelaken de gezelligheid op komen zoeken.

Cafe De Wiekslag in Hoevelaken heeft ruim assortiment!

In Cafe De Wiekslag ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Hoevelaken hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Wiekslag een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Wiekslag op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Wiekslag is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Wiekslag in Hoevelaken.

Bar in Hoevelaken voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café Cafe De Wiekslag in Hoevelaken. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Wiekslag draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Wiekslag is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Hoevelaken wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Hoevelaken.

Cafe De Wiekslag in Hoevelaken

 

Contact met Cafe De Wiekslag in het leuke Hoevelaken

Als je in contact wil komen met Cafe De Wiekslag kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 332534583. Zo kan cafe in Hoevelaken al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Wiekslag. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Wiekslag aan de De Wiekslag 13 in Hoevelaken. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Hoevelaken soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over Cafe De Wiekslag in Hoevelaken

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Hoevelaken hebben bezoekers van Cafe De Wiekslag beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Wiekslag in Hoevelaken is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Hoevelaken gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Wiekslag en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Wiekslag te maken.

Ook Cafe De Wiekslag bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Wiekslag bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Wiekslag een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Hoevelaken. Maar ook om Cafe De Wiekslag voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Wiekslag aan de De Wiekslag 13  in het prachtige Hoevelaken. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 332534583.