Contactgegevens van Hogerwerf / Th En G in Uithoorn

CafÈ Floor in Lunteren

CafÈ Floor

Dorpsstraat 36

6741 AL Lunteren

318482315

Reviews online lezen of zelf schrijven over CafÈ Floor in Lunteren

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Lunteren hebben bezoekers van CafÈ Floor beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Floor in Lunteren is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Lunteren gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Floor en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Floor te maken.

Ook CafÈ Floor bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Floor bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Floor een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Lunteren. Maar ook om CafÈ Floor voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Voor een gezellige avondje stappen in Lunteren: CafÈ Floor in Lunteren

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Lunteren is dit het geval. Het gezellige CafÈ Floor is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Floor. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Floor in Lunteren de gezelligheid op komen zoeken.

Dansen in Lunteren

Naast het café CafÈ Floor in Lunteren. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Floor draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Floor is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Lunteren wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Lunteren.

CafÈ Floor in Lunteren

CafÈ Floor in Lunteren heeft veen uitgebreide wijnkaart!

In CafÈ Floor ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Lunteren hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Floor een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Floor op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Floor is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Floor in Lunteren.

Contactgegevens van CafÈ Floor in het leuke Lunteren

Als je in contact wil komen met CafÈ Floor kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 318482315. Zo kan cafe in Lunteren al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Floor. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Floor aan de Dorpsstraat 36 in Lunteren. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Lunteren soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Floor aan de Dorpsstraat 36  in het prachtige Lunteren. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 318482315.