Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Cafe Galgenwiel in Waalwijk

Cafe Galgenwiel

Burgemeester Smeelelaan 124

5144 NK Waalwijk

0416-332538

Voor een gezellige avond in Waalwijk: Cafe Galgenwiel in Waalwijk

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Waalwijk is dit het geval. Het gezellige Cafe Galgenwiel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe Galgenwiel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe Galgenwiel in Waalwijk de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Waalwijk voor een gezellig avondje uit

Naast het café Cafe Galgenwiel in Waalwijk. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe Galgenwiel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe Galgenwiel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Waalwijk wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Waalwijk.

Cafe Galgenwiel in Waalwijk

Cafe Galgenwiel in Waalwijk heeft voor elk wat wils!

In Cafe Galgenwiel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Waalwijk hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe Galgenwiel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe Galgenwiel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe Galgenwiel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe Galgenwiel in Waalwijk.

Contactgegevens van Cafe Galgenwiel in het mooie Waalwijk

Als je in contact wil komen met Cafe Galgenwiel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0416-332538. Zo kan cafe in Waalwijk al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe Galgenwiel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe Galgenwiel aan de Burgemeester Smeelelaan 124 in Waalwijk. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Waalwijk soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Cafe Galgenwiel in Waalwijk

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Waalwijk hebben bezoekers van Cafe Galgenwiel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe Galgenwiel in Waalwijk is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Waalwijk gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe Galgenwiel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe Galgenwiel te maken.

Ook Cafe Galgenwiel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe Galgenwiel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe Galgenwiel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Waalwijk. Maar ook om Cafe Galgenwiel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe Galgenwiel aan de Burgemeester Smeelelaan 124  in het prachtige Waalwijk. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0416-332538.