Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Cafe Hannes in Overloon

Cafe Hannes

Vierlingsbeekseweg 5

5825 AS Overloon

0478-642330

Cafe Hannes in Overloon heeft voor elk wat wils!

In Cafe Hannes ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Overloon hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe Hannes een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe Hannes op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe Hannes is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe Hannes in Overloon.

Voor een avond stappen in Overloon ga je naar Cafe Hannes in Overloon

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Overloon is dit het geval. Het gezellige Cafe Hannes is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe Hannes. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe Hannes in Overloon de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Overloon voor een leuk avondje uit

Naast het café Cafe Hannes in Overloon. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe Hannes draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe Hannes is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Overloon wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Overloon.

Cafe Hannes in Overloon

Contact opnemen met Cafe Hannes in het mooie Overloon

Als je in contact wil komen met Cafe Hannes kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0478-642330. Zo kan cafe in Overloon al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe Hannes. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe Hannes aan de Vierlingsbeekseweg 5 in Overloon. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Overloon soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Cafe Hannes in Overloon

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Overloon hebben bezoekers van Cafe Hannes beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe Hannes in het mooie Overloon is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Overloon gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe Hannes en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe Hannes te maken.

Ook Cafe Hannes bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe Hannes bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe Hannes een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Overloon. Maar ook om Cafe Hannes voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe Hannes aan de Vierlingsbeekseweg 5  in het prachtige Overloon. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0478-642330.