Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ Het Anker in Neer

CafÈ Het Anker

Napoleonsweg 4

6086 AE Neer

774621315

Gezelligheid in Neer. Denk eens aan CafÈ Het Anker in Neer

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Neer is dit het geval. Het gezellige CafÈ Het Anker is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Het Anker. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Het Anker in Neer de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ Het Anker in Neer heeft ruim assortiment!

In CafÈ Het Anker ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Neer hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Het Anker een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Het Anker op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Het Anker is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Het Anker in Neer.

Bar in Neer voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ Het Anker in Neer. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Het Anker draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Het Anker is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Neer wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Neer.

CafÈ Het Anker in Neer

 

Contact met CafÈ Het Anker in het leuke Neer

Als je in contact wil komen met CafÈ Het Anker kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 774621315. Zo kan cafe in Neer al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Het Anker. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Het Anker aan de Napoleonsweg 4 in Neer. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Neer soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ Het Anker in Neer

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Neer hebben bezoekers van CafÈ Het Anker beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Het Anker in Neer is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Neer gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Het Anker en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Het Anker te maken.

Ook CafÈ Het Anker bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Het Anker bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Het Anker een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Neer. Maar ook om CafÈ Het Anker voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Het Anker aan de Napoleonsweg 4  in het prachtige Neer. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 774621315.