Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

CafÈ Koops in Haarlem

CafÈ Koops

Damstraat 4

2011 HA Haarlem

023-5322760

CafÈ Koops in Haarlem heeft voor elk wat wils!

In CafÈ Koops ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Haarlem hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Koops een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Koops op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Koops is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Koops in Haarlem.

Voor een avond stappen in Haarlem ga je naar CafÈ Koops in Haarlem

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Haarlem is dit het geval. Het gezellige CafÈ Koops is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Koops. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Koops in Haarlem de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Haarlem voor een leuk avondje uit

Naast het café CafÈ Koops in Haarlem. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Koops draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Koops is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Haarlem wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Haarlem.

CafÈ Koops in Haarlem

Contact opnemen met CafÈ Koops in het mooie Haarlem

Als je in contact wil komen met CafÈ Koops kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 023-5322760. Zo kan cafe in Haarlem al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Koops. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Koops aan de Damstraat 4 in Haarlem. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Haarlem soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van CafÈ Koops in Haarlem

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Haarlem hebben bezoekers van CafÈ Koops beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Koops in het mooie Haarlem is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Haarlem gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Koops en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Koops te maken.

Ook CafÈ Koops bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Koops bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Koops een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Haarlem. Maar ook om CafÈ Koops voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Koops aan de Damstraat 4  in het prachtige Haarlem. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 023-5322760.