Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard

Café Lunchroom Onder de Linden

Stationsstraat 27

6131 AX Sittard

464516492

Informatie over Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard

Om alvast wat informatie in te winnen over Café Lunchroom Onder de Linden kun je even de webpagina van de brasserie in Sittard bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Café Lunchroom Onder de Linden je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Café Lunchroom Onder de Linden kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Sittard terecht. Door het design van het Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Sittard

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Sittard, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Sittard is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Café Lunchroom Onder de Linden. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Café Lunchroom Onder de Linden is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Café Lunchroom Onder de Linden zeer geschikt. Je kunt bij Café Lunchroom Onder de Linden zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Sittard een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Sittard

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Sittard kun je voor dat je gaat lunchen in Sittard alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard

Vind hier de contactgegevens van Café Lunchroom Onder de Linden aan de Stationsstraat 27 in Sittard heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 464516492 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Café Lunchroom Onder de Linden kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Café Lunchroom Onder de Linden geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Sittard vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Café Lunchroom Onder de Linden te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard vinden

Naast alle informatie van Café Lunchroom Onder de Linden kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Café Lunchroom Onder de Linden in Sittard. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Sittard en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Café Lunchroom Onder de Linden gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Sittard, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Café Lunchroom Onder de Linden kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Café Lunchroom Onder de Linden aan de Stationsstraat 27  in Sittard. Bel 464516492 om te reserveren. Of kom gezellig langs.