Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

CafÈ Mix in Enschede

CafÈ Mix

Haverstraatpassage 46

7511 EX Enschede

534317806

Contact met CafÈ Mix in het mooie Enschede

Als je in contact wil komen met CafÈ Mix kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 534317806. Zo kan cafe in Enschede al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Mix. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Mix aan de Haverstraatpassage 46 in Enschede. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Enschede soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Enschede? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar CafÈ Mix.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Enschede is dit het geval. Het gezellige CafÈ Mix is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Mix. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Mix in Enschede de gezelligheid op komen zoeken.

Bar CafÈ Mix in Enschede voor een gezellig avond

Naast het café CafÈ Mix in Enschede. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Mix draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Mix is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Enschede wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Enschede.

CafÈ Mix in Enschede

Reviews over CafÈ Mix in Enschede lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Enschede hebben bezoekers van CafÈ Mix beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Mix in Enschede is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Enschede gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Mix en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Mix te maken.

Ook CafÈ Mix bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Mix bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Mix een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Enschede. Maar ook om CafÈ Mix voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

CafÈ Mix in Enschede heeft voor elk wat leuks!

In CafÈ Mix ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Enschede hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Mix een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Mix op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Mix is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Mix in Enschede.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Mix aan de Haverstraatpassage 46  in het prachtige Enschede. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 534317806.