Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Café Onger de Buimkes in Geleen

Café Onger de Buimkes

Peschstraat 52

6166 CT Geleen

464747881

Informatie over Café Onger de Buimkes in Geleen

Om alvast wat informatie in te winnen over Café Onger de Buimkes kun je even de webpagina van de brasserie in Geleen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Café Onger de Buimkes je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Café Onger de Buimkes kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Geleen terecht. Door het design van het Café Onger de Buimkes in Geleen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Geleen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Geleen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Geleen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Café Onger de Buimkes in Geleen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Café Onger de Buimkes in Geleen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Café Onger de Buimkes. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Café Onger de Buimkes is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Café Onger de Buimkes zeer geschikt. Je kunt bij Café Onger de Buimkes zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Geleen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Café Onger de Buimkes in Geleen

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Geleen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Geleen kun je voor dat je gaat lunchen in Geleen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Café Onger de Buimkes in Geleen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Café Onger de Buimkes in Geleen

Vind hier de contactgegevens van Café Onger de Buimkes aan de Peschstraat 52 in Geleen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 464747881 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Café Onger de Buimkes kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Café Onger de Buimkes geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Geleen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Café Onger de Buimkes te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Café Onger de Buimkes in Geleen vinden

Naast alle informatie van Café Onger de Buimkes kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Café Onger de Buimkes in Geleen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Geleen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Café Onger de Buimkes gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Geleen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Café Onger de Buimkes kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Café Onger de Buimkes aan de Peschstraat 52  in Geleen. Bel 464747881 om te reserveren. Of kom gezellig langs.