Hotello BV in Lisse

Café Restaurant De Waal in Ochten

Café Restaurant De Waal

Waalbandijk 37 

4051 CJ Ochten

344641290

Gezellig wat eten in Ochten

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Café Restaurant De Waal in Ochten ben je aan het juiste adres. Doordat Café Restaurant De Waal een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Café Restaurant De Waal in Ochten een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Café Restaurant De Waal zijn.

Café Restaurant De Waal in Ochten

Lees alle informatie over Café Restaurant De Waal in Ochten op de website

Als je opzoek bent naar informatie over Café Restaurant De Waal in Ochten is online erg veel te vinden. Café Restaurant De Waal heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Café Restaurant De Waal te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Café Restaurant De Waal eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Café Restaurant De Waal in het mooie Ochten.

Contactgegevens van Café Restaurant De Waal in Ochten

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Café Restaurant De Waal vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Waalbandijk 37 in Ochten om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 344641290 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Café Restaurant De Waal zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Café Restaurant De Waal zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Café Restaurant De Waal open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Kom proeven bij Café Restaurant De Waal van Ochten

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Café Restaurant De Waal bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Café Restaurant De Waal is namelijk het beste restaurant van Ochten! Café Restaurant De Waal heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Café Restaurant De Waal gelegen in Ochten is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Café Restaurant De Waal het beste restaurant van Ochten maakt.

Bekijk de sfeerimpressie van Café Restaurant De Waal in Ochten!

Op de website van Café Restaurant De Waal in het prachtige Ochten kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Ochten, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Café Restaurant De Waal is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Café Restaurant De Waal in Ochten

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Café Restaurant De Waal kijk dan eens online naar alle reviews die er over Café Restaurant De Waal geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Café Restaurant De Waal. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Café Restaurant De Waal online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Café Restaurant De Waal in Ochten goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Café Restaurant De Waal zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Café Restaurant De Waal. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Café Restaurant De Waal gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Café Restaurant De Waal aan de Waalbandijk 37  in Ochten. Bel 344641290 om te reserveren.