Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden

CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt

Rimpelt 31

5851 EK Afferden

0485-531400

Contact met CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in het mooie Afferden

Als je in contact wil komen met CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0485-531400. Zo kan cafe in Afferden al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt aan de Rimpelt 31 in Afferden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Afferden soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Afferden? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Afferden is dit het geval. Het gezellige CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden de gezelligheid op komen zoeken.

Bar CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden voor een gezellig avond

Naast het café CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Afferden wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Afferden.

CafÈ Restaurant 't Rimpelt in Afferden

Reviews over CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Afferden hebben bezoekers van CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Afferden gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt te maken.

Ook CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Afferden. Maar ook om CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden heeft voor elk wat leuks!

In CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Afferden hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt in Afferden.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Restaurant ‘t Rimpelt aan de Rimpelt 31  in het prachtige Afferden. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0485-531400.