Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

CafÈ Salut in Boekel

CafÈ Salut

Julianastraat 7

5427 AT Boekel

492325066

Contact met CafÈ Salut in het mooie Boekel

Als je in contact wil komen met CafÈ Salut kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 492325066. Zo kan cafe in Boekel al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Salut. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Salut aan de Julianastraat 7 in Boekel. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Boekel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Boekel? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar CafÈ Salut.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Boekel is dit het geval. Het gezellige CafÈ Salut is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Salut. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Salut in Boekel de gezelligheid op komen zoeken.

Bar CafÈ Salut in Boekel voor een gezellig avond

Naast het café CafÈ Salut in Boekel. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Salut draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Salut is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Boekel wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Boekel.

CafÈ Salut in Boekel

Reviews over CafÈ Salut in Boekel lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Boekel hebben bezoekers van CafÈ Salut beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Salut in Boekel is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Boekel gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Salut en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Salut te maken.

Ook CafÈ Salut bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Salut bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Salut een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Boekel. Maar ook om CafÈ Salut voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

CafÈ Salut in Boekel heeft voor elk wat leuks!

In CafÈ Salut ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Boekel hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Salut een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Salut op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Salut is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Salut in Boekel.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Salut aan de Julianastraat 7  in het prachtige Boekel. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 492325066.