Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Café Watersport in Drimmelen

Café Watersport

Havenkade 25

4924 BC Drimmelen

0162-682397

Voor een gezellige avond in Drimmelen: Café Watersport in Drimmelen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Drimmelen is dit het geval. Het gezellige Café Watersport is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Café Watersport. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Café Watersport in Drimmelen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Drimmelen voor een gezellig avondje uit

Naast het café Café Watersport in Drimmelen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Café Watersport draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Café Watersport is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Drimmelen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Drimmelen.

Café Watersport in Drimmelen

Café Watersport in Drimmelen heeft voor elk wat wils!

In Café Watersport ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Drimmelen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Café Watersport een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Café Watersport op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Café Watersport is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Café Watersport in Drimmelen.

Contactgegevens van Café Watersport in het mooie Drimmelen

Als je in contact wil komen met Café Watersport kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0162-682397. Zo kan cafe in Drimmelen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Café Watersport. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Café Watersport aan de Havenkade 25 in Drimmelen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Drimmelen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Café Watersport in Drimmelen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Drimmelen hebben bezoekers van Café Watersport beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Café Watersport in Drimmelen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Drimmelen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Café Watersport en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Café Watersport te maken.

Ook Café Watersport bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Café Watersport bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Café Watersport een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Drimmelen. Maar ook om Café Watersport voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Café Watersport aan de Havenkade 25  in het prachtige Drimmelen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0162-682397.