Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy

CafÈ-Zaal Van Loon

Frans Strouxstraat 1

6039 GJ Stramproy

495561698

Gezelligheid in Stramproy. Denk eens aan CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Stramproy is dit het geval. Het gezellige CafÈ-Zaal Van Loon is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ-Zaal Van Loon. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy heeft ruim assortiment!

In CafÈ-Zaal Van Loon ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Stramproy hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ-Zaal Van Loon een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ-Zaal Van Loon op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ-Zaal Van Loon is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy.

Bar in Stramproy voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ-Zaal Van Loon draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ-Zaal Van Loon is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Stramproy wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Stramproy.

CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy

 

Contact met CafÈ-Zaal Van Loon in het leuke Stramproy

Als je in contact wil komen met CafÈ-Zaal Van Loon kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 495561698. Zo kan cafe in Stramproy al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ-Zaal Van Loon. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ-Zaal Van Loon aan de Frans Strouxstraat 1 in Stramproy. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Stramproy soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Stramproy hebben bezoekers van CafÈ-Zaal Van Loon beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ-Zaal Van Loon in Stramproy is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Stramproy gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ-Zaal Van Loon en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ-Zaal Van Loon te maken.

Ook CafÈ-Zaal Van Loon bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ-Zaal Van Loon bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ-Zaal Van Loon een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Stramproy. Maar ook om CafÈ-Zaal Van Loon voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ-Zaal Van Loon aan de Frans Strouxstraat 1  in het prachtige Stramproy. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 495561698.