KFC Almere in Almere

Cafetaria De Vondel in Oosterhout

Cafetaria De Vondel

Zuiderhout 11

4904 AS Oosterhout

162453954

Cafetaria De Vondel in Oosterhout om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Cafetaria De Vondel. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Cafetaria De Vondel is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Cafetaria De Vondel zeer geschikt. Je kunt bij Cafetaria De Vondel zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Oosterhout een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Oosterhout

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Oosterhout, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Oosterhout is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Cafetaria De Vondel in Oosterhout is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Cafetaria De Vondel in Oosterhout

Info over Cafetaria De Vondel in Oosterhout

Om alvast wat informatie in te winnen over Cafetaria De Vondel kun je even de webpagina van de brasserie in Oosterhout bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Cafetaria De Vondel je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Cafetaria De Vondel kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Oosterhout terecht. Door het design van het Cafetaria De Vondel in Oosterhout is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Oosterhout

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Oosterhout kun je voor dat je gaat lunchen in Oosterhout alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Cafetaria De Vondel in Oosterhout voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Cafetaria De Vondel in Oosterhout

Vind hier de contactgegevens van Cafetaria De Vondel aan de Zuiderhout 11 in Oosterhout heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 162453954 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Cafetaria De Vondel kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Cafetaria De Vondel geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Oosterhout vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Cafetaria De Vondel te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Cafetaria De Vondel in Oosterhout vonden

Naast alle informatie van Cafetaria De Vondel kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Cafetaria De Vondel in Oosterhout. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Oosterhout en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Cafetaria De Vondel gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Oosterhout, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Cafetaria De Vondel kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Cafetaria De Vondel aan de Zuiderhout 11  in Oosterhout. Bel 162453954 om te reserveren. Of kom gezellig langs.