Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen

Cafetaria Lunchroom De Driesprong

Churchillweg 152

6706 AG Wageningen

317422355

Contactgegevens van Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen

Vind hier de contactgegevens van Cafetaria Lunchroom De Driesprong aan de Churchillweg 152 in Wageningen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 317422355 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Cafetaria Lunchroom De Driesprong kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Cafetaria Lunchroom De Driesprong geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Wageningen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Cafetaria Lunchroom De Driesprong te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Cafetaria Lunchroom De Driesprong. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Cafetaria Lunchroom De Driesprong is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Cafetaria Lunchroom De Driesprong zeer geschikt. Je kunt bij Cafetaria Lunchroom De Driesprong zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Wageningen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen

Top brasserie in Wageningen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Wageningen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Wageningen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Wageningen bij Cafetaria Lunchroom De Driesprong

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Wageningen kun je voor dat je gaat lunchen in Wageningen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen

Om alvast wat informatie in te winnen over Cafetaria Lunchroom De Driesprong kun je even de webpagina van de brasserie in Wageningen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Cafetaria Lunchroom De Driesprong je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Cafetaria Lunchroom De Driesprong kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Wageningen terecht. Door het design van het Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen vinden

Naast alle informatie van Cafetaria Lunchroom De Driesprong kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Cafetaria Lunchroom De Driesprong in Wageningen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Wageningen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Cafetaria Lunchroom De Driesprong gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Wageningen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Cafetaria Lunchroom De Driesprong kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Cafetaria Lunchroom De Driesprong aan de Churchillweg 152  in Wageningen. Bel 317422355 om te reserveren. Of kom gezellig langs.