VOF Megens-Looman in Eindhoven

Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen

Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja

Kruisstraat 8 

9411 PE Beilen

593523424

Contactgegevens van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Kruisstraat 8 in Beilen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 593523424 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Gezellig uit eten in Beilen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen ben je aan het juiste adres. Doordat Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja zijn.

Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen

Kom genieten van lekker eten bij Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja van Beilen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja is namelijk het beste restaurant van Beilen! Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja gelegen in Beilen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja het beste restaurant van Beilen maakt.

Bezoek voor een sfeerimpressie de website van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen

Op de website van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in het prachtige Beilen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Beilen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Bekijk de reviews van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen hier online

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja kijk dan eens online naar alle reviews die er over Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja gewaardeerd wordt door bezoekers.

Kom alles te weten over Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen

Als je opzoek bent naar informatie over Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in Beilen is online erg veel te vinden. Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja in het mooie Beilen.

Gezellig uit eten bij: Chinees-Indisch Restaurant Kota Radja aan de Kruisstraat 8  in Beilen. Bel 593523424 om te reserveren.